Webinar: Lær at bruge Webtrekk til webanalyse

KPI Index afholder igen i år en række online kurser i Webtrekk, hvor du kan blive klogere på at bruge værktøjet til webanalyse. Tilmeld dig nu.

""

Hvilke søgninger foretager jeres brugere på jeres hjemmeside? Hvilke materialer ser de på? Hvilket redaktionelt indhold genererer trafik? Hvordan navigerer de hen til det? Webtrekk giver mange gode muligheder for hurtigt at finde relevant data.

For dig, der har deltaget i Webtrekk-kurser før, vil kursus 1-4 være repeterende, mens det femte kursus omhandler nye features. For dig, der ikke har været på Webtrekk-kursus før, anbefaler vi, at du starter fra en ende af med kursus 1.

Læs, hvad du kan lære på de forskellige webinarer, og tilmeld dig her.

Siden er sidst opdateret: 18.02.2020

Tue Gaston