Husk at tilmelde dig webinarer i webanalyse

Du kan stadig nå at tilmelde dig de fem webinarer i webanalyseværktøjet Webtrekk. Tilmeld dig det første kursus inden d. 21. februar.

""

I uge 9 begynder kursusrækken på fem online Webtrekk-kurser, som KPI Index afholder. Kurserne er en god mulighed for dig, som vil lære at forstå og anvende webanalyse. Webtrekk giver dig hurtig adgang til statistik om brugeres adfærd og præferencer på dit biblioteks lokale hjemmeside.

For dig, der har deltaget i Webtrekk-kurser før, vil kursus 1-4 være repeterende, mens det femte kursus omhandler nye features. For dig, der ikke har været på Webtrekk-kursus før, anbefaler vi, at du starter fra en ende af med kursus 1, som bliver afholdt den 24. februar.

Læs, hvad du kan lære på de forskellige webinarer, og tilmeld dig her.

Siden er sidst opdateret: 18.02.2020

Tue Gaston