DDB CMS: Vigtig tilføjelse til forbedret rankering med release 31.2

Ret indstilling for at forbedret rankering med release 31.2 slår igennem.

Smart Search, der er en del af Release 31.2, medfører en stor forbedring af rankeringen. For at denne slår igennem, når I har opgraderet til releasen, skal I gøre følgende:

Gå til /admin/config/ting/search og vælg ”Bedste match” under ”Default sorting” og gem indstilling, som vist nedenfor. Den forbedrede rankering slår herefter igennem.

Hvis dette allerede er valgt, behøver I ikke gøre noget.

Gå til /admin/config/ting/search og vælg ”Bedste match” under ”Default sorting” og gem indstilling.
Siden er sidst opdateret: 24.08.2020

Tue Gaston