Biblioteket-appen: Nyt markedsføringsmateriale printet og digitalt

I efteråret 2019 introducerede vi et opdateret design af Biblioteket-appen med en ny navigation. Nu kan I fortælle jeres brugere om appen med nyt markedsføringsmateriale.

""

DDB har sammen med Redia fået lavet nyt markedsføringsmateriale, der illustrerer funktionerne i Biblioteket-appen.  Printet markedsføringsmateriale er på vej til alle biblioteker og det digitale materiale kan hentes via LibryGuide.

Det nye materiale

Der er lavet tre forskellige udgaver af plakat, bogmærke og postkort med tre forskellige budskaber, der handler om reserveringer, fornyelser og mellemværender. Herudover er der lavet nye visuals, som er tilpasset alle de forskellige billedstørrelser, der er på DDB CMS’ nyheder, sider og tabrolls.

Find alt markedsføringsmaterialet her.

Printet materiale er på vej

På efterspørgsel fra bibliotekerne har DDB  fået printet en pakke med bogmærker, postkort og plakater til alle biblioteker med reserverings- og fornyelsestemaer. Pakkerne ligger klar til distribution, men fordi den nye kørselsordning skal have lov til at komme ordentligt i gang, sender vi ikke alle ud på én gang, men lidt ad gangen. Vi er begyndt at sende ud til de første biblioteker i denne uge, og vil sende til resten de efterfølgende uger. Vil man gerne have det tilsendt hurtigst muligt, så send en mail via kontaktboksen til højre.

Siden er sidst opdateret: 18.02.2020

Morten Maegaard Astrup