Appen Biblioteket: Slå flere kilder til

På bibliotekerne kan I nu slå yderligere fire kilder til i appens brøndprofil, så jeres brugere kan finde endnu flere digitale materialer i appen Biblioteket.

I kan nu på bibliotekerne slå eKurser.nu, Faktalink, Forfatterweb og eReolen Global til i jeres brøndprofil til appen Biblioteket. Når I slår disse kilder til, kan jeres brugere fremsøge endnu flere digitale materialer i appen.

Denne opdatering er ikke en del af en automatisk release, men kræver, at I på hvert bibliotek slår kilderne til i jeres adskilte brøndprofil til appen. I har mulighed for at slå de kilder til, som vi har sikret, brugerne kan tilgå uden fejl.

Vi arbejder sammen med Redia på, at I kan slå endnu flere kilder til i appen senere på året.

Læs hvordan I ændrer appens brøndprofil i LibryGuide her.

Siden er sidst opdateret: 03.06.2020