WEBINAR: Adgang til data fra appen Biblioteket i Webtrekk

I vil fra den 4. februar få adgang til lokale data fra appen Biblioteket i Webtrekk. Den 6. februar afholder KPI Index et webinar om den nye appstatistik.

De fleste af jer benytter allerede statistikværktøjet Webtrekk til at få et indblik i brugen af jeres hjemmeside. Fra den 4. februar bliver jeres adgang i Webtrekk udvidet til også at omfatte lokale data fra appen Biblioteket. Tilmeld dig webinaret den 6. februar og bliv introduceret til de nye data.

Webtrekk app-grundkursus 1: Introduktion til Webtrekk-statistik for appen Biblioteket

Webinaret vil tage afsæt i data fra appen Biblioteket. Måden at tilgå de lokale data fra appen i Webtrekk er meget lig statistikken for jeres hjemmesider, dog er der væsentlige forskelle på app- og webstatistik, som KPI Index introducerer på webinaret.

Kurset vil tage udgangspunkt i, at deltagerne kender Webtrekk, men vi opfordrer alle interesserede til at deltage alligevel. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og kurset bliver optaget, så det er muligt at se efterfølgende. Kurset er begrænset til 150 deltagere.

Tidspunkt: onsdag d. 6. februar 2019 kl. 10:00-11:00.
Tilmeldingsfrist: onsdag d. 30. januar kl. 12.

Tilmeld dig webinaret her.

Siden er sidst opdateret: 18.01.2019

Morten Maegaard Astrup