Videointroduktion: Lær FAKTOR at kende

Deltog du ikke på et af DDB's fem roadshows om FAKTOR, og vil du gerne se en kort præsentation? Bliv introduceret til FAKTOR i ny video og vejledning.

I april og maj har DDB været rundt på landets centralbiblioteker og introduceret FAKTOR. Mere end 200 biblioteksansatte var med på møderne rundt i landet. Vi takker for de mange gode input, som vi har samlet op på og oprettet i projektrummet for udviklingsønsker og fejlmeldinger i Redmine.

Videointroduktion og vejledning

For de af jer, der ikke deltog, og som gerne vil se introduktionen til FAKTOR, har vi lavet en videointroduktion, der guider dig igennem de grundlæggende funktioner i FAKTOR. Du kan også hente og læse vejledningen til nye brugere her.

Kommende release giver adgang til web- og appstatistik i FAKTOR

I starten af juli ruller vi en ny release af FAKTOR ud, der bl.a. vil indeholde første version af en rapport for web- og appstatistik. Det betyder, at I vil kunne se tal for begge platforme i en samlet rapport.

Endnu en videointroduktion på vej

Over 70 biblioteker har allerede taget FAKTOR i brug. For at I kan få mest muligt ud af værktøjet, vil vi lave endnu en introduktionsvideo, der giver en grundigere introduktion til værktøjet og viser muligheden for at lave egne rapporter. Næste introduktionsvideo forventes at være klar til efteråret. Nærmere information følger.

Siden er sidst opdateret: 11.06.2019

Ann Sofie Richardy