Ny version af ConsortiaManager (ERMS)

ConsortiaManager er gået over til en ny version, der bl.a. gør fornyelsesprocessen mere intuitiv. Tilmeld dig et webinar om den nye version d. 11. februar eller d. 19. februar.

""

Den nye version gør fornyelsesprocessen mere intuitiv, da der introduceres en indkøbskurv og et produktkatalog, som man kender fra webshops. Derudover vil der bl.a. være forbedringer til statistikken og et Danmarkskort over alle licenser.

Webinar – Introduktion til ConsortiaManager version 2

Webinaret gennemgår både de grundlæggende og de nye funktioner i ConsortiaManager. Webinaret er på dansk og laves af leverandøren bag ConsortiaManager. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, vil webinaret efterfølgende blive lagt på DDB’s hjemmeside og i ConsortiaManager.

Tid og tilmelding
ConsortiaManager afholder webinaret ad to omgange. Du kan tilmelde dig det tidspunkt, der passer dig bedst:

Adgang til den nye version

I en overgangsperiode skal I bruge en anden URL for at få adgang til ConsortiaManager, men jeres logininformationer forbliver de samme. Den nye version findes på følgende link: https://beta.consortiamanager.com/.

Alle, der er oprettet som bruger i ConsortiaManager, vil få direkte besked, når I igen skal benytte den normale URL.

Siden er sidst opdateret: 07.02.2019

Ann Sofie Richardy