Forsideserviceløsning til bibliotekerne konkurrenceudsættes

DDB’s styregruppe vedtog på et møde d. 2. september at igangsætte en konkurrenceudsættelse af en forsideserviceløsning til bibliotekerne.

""

Frem til d. 29. oktober 2019 kl. 12 kan virksomheder byde ind på opgaven. På baggrund af tilbuddene vælger DDB en leverandør på løsningen ultimo oktober. Der lægges i tilbudsmaterialet op til, at alle grundfunktionaliteter i en ny forsideserviceløsning er færdigudviklet og kan anvendes på bibliotekerne ved årsskiftet.

Vi opdaterer hjemmesiden, når der er valgt en leverandør, og vi kender tidsplanen.

Siden er sidst opdateret: 10.10.2019

Maja Vestbirk