Folketingsvalget sætter Arbejdsgruppen om DDB i bero

Kulturministeriet meddeler, at Arbejdsgruppen om DDB sættes i bero grundet udskrivelse af folketingsvalg. Når der er nyt om det videre arbejde, vender Kulturministeriet tilbage, og DDB orienterer bibliotekerne.

Om Arbejdsgruppen om DDB

DDB’s styregruppe nedsatte tidligere på året en arbejdsgruppe, som skal se på, hvordan man fremadrettet kan organisere de opgaver, der i dag varetages af DDB (dog undtaget bestillerfunktionen ift. DBC a/s, der flytter til KOMBIT d. 1. januar 2020). Arbejdsgruppen består af repræsentanter fra folkebibliotekerne, KL, Kulturministeriet, Slots- og Kulturstyrelsen samt DDB.

På DDB’s strategidag d. 7. maj blev der afholdt en workshop med fokus på at levere inputs til arbejdet med den fremtidige organisering af opgaverne i DDB. De mange inputs fra workshoppen er blevet indsamlet af arbejdsgruppen, hvis videre arbejde afventer folketingsvalget d. 5. juni.

Siden er sidst opdateret: 14.05.2019