DDB’s pulje for fælles brugergrænseflader 2019 er aflyst

DDB’s styregruppe har besluttet, at DDB ikke afholder puljen for fælles brugergrænseflader i år.

""

DDB’s styregruppe, der består af en repræsentant fra hhv. KL, det kommunale børne- og kulturområde, Kulturministeriet og Slots- og Kulturstyrelsen, drøftede på et ekstraordinært møde mandag d. 2. september organisationens opgaveportefølje og økonomi.

I den forbindelse besluttede styregruppen at aflyse DDB’s pulje for fælles brugergrænseflader i år for i stedet at kunne disponere midlerne til andre centrale aktiviteter i DDB.

Du vil senere på måneden kunne læse referat af mødets øvrige beslutninger her.

Siden er sidst opdateret: 09.09.2019