DDB CMS: Vigtig information om Place2book-arrangementer

Problemer med Place2book bliver løst med kommende release. Læs her, hvad du skal gøre, for at fejlene ikke påvirker jeres arrangementer indtil da.

""

Problemerne vedrører kun de biblioteker, der benytter Place2Book. Problemerne vil blive løst med Release 31, der rulles ud efter sommerferien. Indtil da er der en række ting, I skal være opmærksomme på.

Vent med at trykke godkend hvis I ikke har opgraderet til Release 30-1

Hvis I endnu ikke har opgraderet til Release 30-1, og du skal migrere arrangementer, er det vigtigt, at du ikke trykker på godkend uden at have tjekket om billetlink-statusser er korrekte på jeres arrangementer. Hvis du først har trykket godkend er det vanskeligt at gøre om. Tjek derfor flere arrangementer. Du kan lave “start migrering” på staging og tjekke om billetlink-statusser er korrekte der først. Er de ikke korrekte, så skal du kontakte DBC.

Kontakt DDB hvis I har flere konti hos Place2Book

Hvis I har flere arrangørkonti hos Place2Book, som I opretter arrangementer på, skal I kontakte DDB for at få opdateret jeres api-nøgle.

Undgå valg af standardindstillinger under /admin/config/ding/place2book/defaults

Problem: Når du har oprettet et arrangement og sat de krydser, du vil have i "Vedligehold kopi", "Kultunaut eksport" og "Passivt arrangement/Fri entré", bliver de gemt korrekt. Men hvis du efterfølgende redigerer arrangementet, så bliver der automatisk sat standardkrydser igen, selvom du ikke ønsker at ændre krydsene. Du kan godt ændre krydsene første gang, du redigerer. Men hvis arrangementet bliver gemt med krydser, som du ikke ønsker, kan du risikere, at du ikke kan rette tilbage.

Det skal du gøre: For at undgå at problemet opstår, skal du ikke have hakket af i "Vedligehold kopi", "Kultunaut eksport" og "Passivt arrangement/Fri entré", som standard under /admin/config/ding/place2book/defaults.

Undgå at klone arrangementer, som skal have forskellige billetter

Problem: Når du kloner et arrangement, der har en Place2Book billet tilknyttet, så bliver der ikke oprettet en ny billet. I stedet bliver den billet, der hører til det arrangement, du har klonet, redigeret. Det betyder at begge arrangementer, som skal have to forskellige billetter, får den samme billet tilknyttet.

Det skal du gøre: Indtil dette er rettet, anbefaler vi ikke at klone arrangementer, som skal have forskellige billetter, men oprette arrangementer adskilt.

Ret forkert billetstatus for aktive arrangementer

Problem: Nogle af jer har oplevet at nogle arrangementer, som skal have et aktivt billetlink, har fået en død knap med teksten "Billetsalg lukket".

Det skal du gøre: Hvis alle jeres aktive arrangementer har fået billetstatussen “Billetsalg lukket” skal I kontakte DBC. Hvis det ikke er alle arrangementer, der har problemet, kan du gøre følgende:

Tjek først om arrangementet er blevet pauset på Place2Book, da et pauset arrangement i Place2Book genererer billetstatussen “Billetsalg lukket” i DDB CMS. Hvis arrangementer er pauset, skal du tænde for det igen i Place2Book. Hvis arrangementet ikke er pauset, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på et arrangement i DDB CMS og tryk på ‘redigér’ og derefter på ‘gem’. Gentag for hvert arrangement (det fikser problemet for de fleste).
  2. Hvis pkt. 1 ikke virker, så opret et testarrangement med en Place2Book-billet. Hvis den får en korrekt billetstatus (“Bestil billetter”), så gå videre til pkt. 3. Hvis testarrangementet får forkert billetstatus så kontakt DBC.
  3. Gå ind på et arrangement i DDB CMS med “Billetsalg lukket” og fjern hakket i ‘Vedligehold af kopi’. Gå ind i Place2Book og find arrangementet. Kopier salgslinket. Gå igen ind på arrangementet i CMS’et og indsæt salgslinket fra Place2Book i ‘Book ticket/Participate in event’. Dette gør, at arrangementet får en aktiv billetknap med link til arrangementet hos Place2book.

Status på Release 31

Release 31 er i fuld gang med at blive testet på de interne testmiljøer, og vi forventer at kunne rulle den ud til bibliotekernes stagingmiljøer ultimo august.

Opgraderingen indeholder Single sign-on og Layout unden grænser samt en række fejlrettelser. Se hvad opgraderingen indeholder her.

Siden er sidst opdateret: 09.07.2019

Stefan Søndervang