DDB CMS: Status på næste opgradering (Release 30)

Den næste opgradering (Release 30) er testet og godkendt, men vi oplever desværre fejl under udrulning til webmasterbibliotekerne. Vi forventer, at problemet snart er løst.

""

DBC arbejder på højtryk på at løse problemet, så releasen kan frigives til drift hurtigst muligt. Vi sender en nyhed ud, når opgraderingen er klar til drift.

Opgraderingen (Release 30) indeholder en række nye funktioner og forbedringer. Se alle rettelser og forbedringer i den kommende opgradering her.

Den efterfølgende opgradering (Release 30-1) indeholder bl.a. Place2Book-rettelser. Vi forventer at kunne sende opgraderingen til test ved bibliotekerne inden uge 15.

Siden er sidst opdateret: 11.03.2019

Christel Krabbenhøft