DDB CMS: Opfølgning på tilgængelighedstest og webinar

Se webinar og rapport, der viser, hvordan du, som webredaktør/-master sikrer, at indhold i DDB CMS lever op til de nye krav om tilgængelighed.

Sensus, der er et eksternt konsulentfirma med ekspertise i digital tilgængelighed, har testet tilgængeligheden på DDB CMS i samarbejde med Københavns Biblioteker.

Se eller gense webinaret

Sensus afholdte i november to webinarer, om tilgængelighed, der tog udgangspunkt i testen på Københavns Biblioteker. Se webinaret her:

Læs rapporten fra Sensus

I rapporten kan du finde eksempler på, hvordan I kan optimere tilgængeligheden på jeres hjemmeside samt se Senus’ forslag til rettelser. Læs rapporten her.

Tekniske rettelser i DDB CMS

Testen viser, flere opmærksomhedspunkter i forhold til at overholde den nye lov om tilgængelighed. Flere af punkterne kan løses med enkelte justeringer i DDB CMS. Alle justeringer vil blive implementeret løbende i de kommende releases. Følg med i oprettede sager her.

Når alle rettelser er implementeret tester Sensus igen tilgængeligheden i samarbejde med Københavns Biblioteker.

Siden er sidst opdateret: 23.01.2019

Christel Krabbenhøft