DDB CMS: Ny release retter enkelt fejl seneste release

Webmaster- og programmørbiblioteker opfordres til at opgradere til den nye release hurtigst muligt. Fejlen er rettet for redaktørbibliotekerne, der derfor ikke skal foretage sig noget.

Seneste version af DDB CMS har desværre vist sig at indeholde en fejl, som potentielt vil kunne resultere i, at brugerne møder en hvid skærm. Sagen er beskrevet her.

Fejlen er nu rettet, og webmaster- og programmørbiblioteker opfordres til at opgradere til den nye release hurtigst muligt. I skal anvende flg. template: ding2-7.x-4.7.1

Da der udelukkende er tale om en teknisk rettelse, og denne er godkendt dels af DDB CMS Coreteam og dels af DBC, vil DBC allerede nu begynde at opgradere redaktørbibliotekernes produktionsmiljø. Opgraderingen vil som udgangspunkt ske uden for almindelig åbningstid, og hvis dette ikke er tilfældet, kontakter DBC de pågældende biblioteker inden.

Siden er sidst opdateret: 06.06.2019

Christel Krabbenhøft