DDB CMS: Lav målrettede kampagner for jeres indhold

Præsentér jeres brugere for arrangementer og indhold, der relaterer sig til de materialer, som brugeren har søgt frem eller besøger.

Med det nye Kampagne PLUS-modul i DDB CMS, som var en del af release 30, kan I målrette kampagner på jeres hjemmesider ud fra nye og mere præcise kriterier, vise kampagner på materialer samt generere dem automatisk i forbindelse med oprettelse af nyt indhold ved blot at indtaste nogle emneord. I kan altså bruge kampagnerne til at få jeres nyheder, arrangementer og andet indhold ud til de brugere, der i forvejen viser interesse for et givent emne.

Læs hvordan I hurtigt kan komme i gang med Kampagne PLUS, og se eksempler med inspiration i pixi-vejleningen her.

Siden er sidst opdateret: 12.06.2019

Tue Gaston