DDB CMS: Kommende opgradering sendes til test på staging i uge 5

Den kommende opgradering er en omfattende opgradering med mange nye funktioner og fejlrettelser. Opgraderingen sendes til test på staging i uge 5.

""

I en intern test af release 30, har der vist sig at være fejl, der skal rettes, før vi sender releasen ud til test på staging. Vi arbejder på at få løst de fejl, der er fundet, så releasen er klar til test i uge 5. Det betyder, at releasen bliver klar til drift i løbet af februar.

De nye funktioner i opgraderingen vil bl.a. give jer bedre muligheder for at vise kampagner, større fleksibilitet med sektionssider, flere data i Webtrekk og forbedringer af BPI-servicen. Brugerne vil herudover opleve en forenklet visning af søgeresultatsiden.

Siden er sidst opdateret: 17.01.2019

Christel Krabbenhøft