DDB CMS: Inspirér jeres brugere med meget mere synligt indhold

Med de nye sektionssider, der blev rullet ud med Release 30, kan I præsentere jeres brugere for materialer, nyheder, arrangementer og meget mere i et visuelt og dynamisk overblik.

På bibliotekerne har I med sektionssider et hav af muligheder for at vise brugerne jeres indhold ved at præsentere det mere visuelt og brugervenligt på hjemmesiden. I kan eksempelvis opbygge universer for studerende eller rejseinteresserede, der samler og synliggør relevant indhold.

Sektionssiderne kan indeholde flere indholdstyper (nyheder, arrangementer, sider, materialer) i forskellige formater (karruseller, blokke, rolltabs). Der er ingen begrænsninger på hvor meget indhold, der kan være på en sektionsside. I kan altså skabe et dybdegående univers til de emner, som er vigtige for jeres brugere.

Inspiration til studerende

Med sektionssider kan I eksempelvis opbygge et univers til studerende, der samler relevant indhold såsom guides til litteratursøgning og bøger om opgaveskrivning:

Klik på billedet for at forstørre det.

Inspiration til de rejseglade

I kan også anvende sektionssider til f.eks. at inspirere jeres rejseglade brugere, så I overskueliggør indhold om rejser ved eksempelvis at vise kulturarrangementer og nyheder med rejsetips:

Klik på billedet for at forstørre det.

Vejledninger til sektionssider og tags

Læs vejledning til, hvordan I opretter sektionssider og indhold her.

Når I opretter indhold, kan I tagge det i forhold til emneord, så det kan samles i sektionssider. Hvis I er interesserede i at rette tags på gammelt indhold, så det også kan bruges på sektionssider, kan I læse hvordan i vejledningen her.

Sektionssider skal på sigt erstatte de nuværende temasider.

Eksempler på, hvilke paneler, der er brugt til opsætning af sektionssider

Klik på billederne for at forstørre dem.
Siden er sidst opdateret: 14.05.2019

Christel Krabbenhøft