DDB CMS: Den kommende opgradering (Release 30) er på vej

Opgraderingen forventes at blive frigivet til drift i uge 11.

Vi har i løbet af testperioden fundet fejl, som vi har rettet, men som kræver en gentestning, inden opgraderingen kan blive frigivet til drift. Vi forventer, at den er klar til udrulning i uge 11.

Opgraderingen (Release 30) indeholder en række nye funktioner og forbedringer. Se alle rettelser og forbedringer i den kommende opgradering her.

Siden er sidst opdateret: 28.02.2019

Christel Krabbenhøft