Biblioteket appen: Brugerene kan nu tilgå anmeldelser fra Litteratursiden

Opdatér appens VIP-profil og gør det muligt for jeres brugere at læse Litteratursidens anmeldelse af et valgt materiale.

På de materialer, hvor der findes en anmeldelse fra Litteratursiden, vil brugeren kunne klikke sig videre og læse anmeldelsen på Litteratursiden. Anmeldelsen vises sammen med eventuelle øvrige anmeldelser under oversigten ”Anmeldelser” på materialevisningssiden. Hvis anmeldelsen fra Litteratursiden er den eneste, vil brugeren ryge direkte til denne anmeldelse ved klik på ”Anmeldelser”.

Ved at klikke på Anmeldelser (tv) kan brugeren se de forskellige anmeldelser, der er tilknyttet materialet (th) og klikke sig videre til at læse.
""

Obs. Vi arbejder stadig på at få alle Litteratursidens anmeldelser med og få fjernet alle dubletter og forældede links. Det gælder også for DDB CMS.

Opdatér appens VIP-profil

For at anmeldelserne vises i appen skal I opdatere appens brøndprofil ved at slå ”Relationer” til under Litteratursiden (anmeldelser). Sørg for at der er tjekket af ved både ’anmeldelse og anmeldt værk’ og ’link til online adgang’.

""

I skal ikke sætte hak ved Søgning, da brugeren i så fald får poster frem, som ikke linker korrekt videre.

Siden er sidst opdateret: 11.12.2019

Morten Maegaard Astrup