Bibliotekernes digitale børnetilbud: Læs analyse og se konceptforslag

Over 100 deltagere var med om bord på M/S BIBIANA Danmarks kunstskib for børn til præsentation af analyse og koncept for bibliotekernes digitale børnetilbud. Du kan nu læse analysen og se præsentation af konceptforslaget.

""

Analysen af bibliotekernes digitale børnetilbud er mundet ud i en række indsigter, en vision, et konceptforslag og en række anbefalinger, som alle blev præsenteret på de to møder i hhv. København og Aarhus.

På de to møder fik vi mange gode input fra deltagerne til konceptet, bl.a. til at sikre en god lokal forankring i løsningen. Disse tager vi med videre i projektets næste fase, som er en konkretisering af konceptforslaget.

Siden er sidst opdateret: 11.10.2019

Maja Vestbirk