Appen Biblioteket: Bedre visning af disk- og bindoplysninger

I appen Biblioteket er det nu blevet let for brugerne at navigere i og adskille titler i flerbindsværker fra hinanden.

""

Flere brugere og biblioteker har efterspurgt en bedre visning af disk- og bindoplysninger i appen Biblioteket. Når materialet er en del af et værk med flere bind, vil nummer og titel på bindet nu fremgå tydeligt ved titlen i søgeresultat, under lån og reserveringer samt i materialevisning. Det samme er tilfældet med disksæt, der består af dele af sæsoner i tv-serier. Den nye visning gør, at brugeren let kan adskille de enkelte titler fra hinanden.

Ændringen er rullet automatisk ud og kræver ikke, at brugeren opdaterer appen.

Se eksempler herunder:

Listevisning af flerbindsværk