Appen Biblioteket: Android-statistik og forsidekarruseller

Ny version af Biblioteket-appen (2.4.3) er tilgængelig for brugerne i App Store og Google Play. Opdatering gør, at I igen kan se statistik for Android-versionen i Webtrekk, og at jeres forsidekarruseller fra DDB CMS automatisk vil blive vist i appen.

""

Statistik for Android kan igen trækkes i Webtrekk

Siden januar 2019 har I haft mulighed for at se app-statistik i Webtrekk. Fra midten af marts har det desværre ikke været muligt at trække tal for brug af Android-versionen i Webtrekk grundet fejl i version 2.4.0. Når brugerne opdaterer appen til version 2.4.3, begynder Webtrekk igen at trække data fra appens Android-version. De data, der ikke er blevet trukket i perioden, kan desværre ikke genoprettes i Webtrekk. Vær derfor opmærksom på, at de samlede tal for perioden ser lavere ud i Webtrekk, hvilket altså ikke skyldes et lavere brug, men manglende tal for Android-versionen.

Redia har trukket statistik for begge versioner i perioden, som I kan se her. Denne statistik viser dog kun nationale tal, og giver derfor ikke indblik i, hvordan jeres brugere anvender appen lokalt.

Forsidekarruseller fra DDB CMS i appen

Den nyeste opgradering af DDB CMS (release 30-1) indeholder en rettelse af modulet til forsidekarruseller, så disse igen kan blive vist i appen.

Samtidig arbejder Redia på, at alle biblioteker med DDB CMS vil få vist forsidekarruseller fra hjemmesiden automatisk i appen, når I opretter dem i DDB CMS. Dette forventes at være på plads i midten af næste uge.

Læs vejledningen til, hvordan I opretter forsidekarruseller i DDB CMS her.

Siden er sidst opdateret: 29.05.2019

Morten Maegaard Astrup