Tilmeld dig DDB’s strategidag d. 16. maj 2018

DDB’s årlige strategidag løber af stablen d. 16. maj. I år vil der være fokus på at sætte retningen for DDB CMS og app’en Biblioteket de næste tre år.

Retning for ”Det Sammenhængende Bibliotek”

Hvad vil vi med det digitale biblioteksrum, og hvad er den gode digitale brugeroplevelse i den sammenhæng? Det var nogle af de spørgsmål, som blev drøftet på DDB’s strategidag 2017. Drøftelserne blev startskuddet til udarbejdelsen af diskussionsoplægget til en vision for ”Det Sammenhængende Bibliotek”. Hen over foråret bliver visionen og dens forslag til realisering drøftet på en række møder i sektoren med henblik på at sætte retningen for arbejdet med DDB CMS og app’en Biblioteket de næste tre år. På strategidagen samler vi op på drøftelserne og spørger: Er det denne vej, vi skal gå?

Om valg af ”Det Sammenhængende Bibliotek” som tema siger formand for DDB’s koordinationsgruppe, Søren Mørk Petersen:

”Det er vigtigt, at vi i fællesskab tager diskussionen af de strategiske valg og ikke mindst konsekvenserne ved realiseringen af dem. Vi står med et bud på en vision nu, hvis realisering vil have forskellige konsekvenser. Det er vigtigt, at vi får dem diskuteret grundigt. Jeg håber derfor på et stort fremmøde fra både større og mindre biblioteker på DDB’s strategidag i år, så vi kan få en nuanceret debat som indspark til at fastlægge vision og handleplan for ”Det Sammenhængende Bibliotek”.”

Du kan læse diskussionsoplægget til en vision for ”Det Sammenhængende Bibliotek” her

Praktisk information

Strategidagen foregår på Hotel Opus i Horsens. Dagen er forbeholdt bibliotekschefer og deres souschefer/stedfortrædere. Der kan højest deltage to fra hvert bibliotek.

Tid: Onsdag den 16. maj, kl. 09.30-15.30
Sted: Hotel Opus i Horsens