Se program og tilmeld dig Idéworkshop for pulje om fælles brugergrænseflader

På Idéworkshoppen den 23. april får du redskaber til at udvikle din gode idé til den nye pulje for fælles brugergrænseflader. Se programmet og tilmeld dig Idéworkshoppen inden den 16. april.

Idéworkshop for ny pulje

Gennem Puljen for fælles brugergrænseflader kan du søge om midler til din gode idé rettet mod den fælles hjemmesideløsning ’DDB CMS’, den fælles app ’Biblioteket’ eller nettjenester. Idéworkshoppen giver dig mulighed for at høre mere om den nye pulje samt arbejde videre med din gode idé inden puljens ansøgningsfrist den 23. maj kl. 12.

På dagen vil du blive sat ind i formalia for den nye pulje og præsenteret for oplæg, som har fokus på at styrke den gode idé. I oplæggene vil du få inspiration til, hvordan metoderne i ’Google Design Sprints’ kan bruges til at komme hurtigt i gang med at kvalificere din idé. Du vil også kunne deltage i workshops, hvor du kan afprøve din medbragte idé og forhåbentligt skærpe den endnu mere.

Programmet for Idéworkshoppen

09.30 Morgenmad og ankomst

10.00 Velkommen og få styr på formalia v. Ninna Assentoft, DDB

10:30 Introduktion til de fire fokusområde for puljen v. Sofie Federspiel, DDB

11.15 Hvem kan du arbejde sammen med? – find mulige samarbejdsbiblioteker

11.45 Hvad kan vi lære af Google Sprints? Oplæg om metode til kvalificering af din idé. v. Jens Poder, Peytz og co.

12.30 Frokost*

13.00 Workshop: Fra idé til brugerrejse

14.10 Kaffe og kage – stil spørgsmål til DDB

14:30 Fælles opsamling og tak for i dag!

* Hvis du har allergener eller særlig diæt skriv da til Andrea Fuglsang-Damgaard på afd@slks.dk.

Tilmeld dig Idéworkshoppen

Tilmeld dig dagen her

Hvor: Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø.

Hvornår: Mandag den 23. april, kl. 9.30-15.15.

Der er tilmeldingsfrist til Idéworkshoppen mandag den 16. april.

Siden er sidst opdateret: 12.04.2018

Ninna Assentoft Faurschou