Programmet for dialogmøderne er klar

Læs programmet for dagene og tilmeld dig inden d. 12 marts.

""

Dialogmøderne afholdes i samarbejde med centralbibliotekerne d. 19., 21. og 22. marts i henholdsvis Aalborg, Vejle og Gentofte. På møderne vil I få en status på aktuelle aktiviteter i DDB, og I kan være med til at drøfte, hvordan vi med afsæt i det oplæg til en vision for det sammenhængende bibliotek, DDB har fået udarbejdet, kan sætte retningen for udvikling af DDB CMS og app’en Biblioteket de næste tre år.

Dagens program

9:30-10:00: Ankomst og morgenmad

10:00-11:00: Status på og dialog om aktuelle aktiviteter i DDB ved sekretariatschef Glenn Leervad-Bjørn.

11:00-11:30: BPI sådan kommer vi videre
Projektgruppen for det nystartede puljeprojekt ”Redaktionelt samarbejde om biblioteksproduceret indhold” præsenterer den gode brug samt udfordringer ved BPI og lægger op til en kort diskussion om, hvordan vi kommer videre med BPI.

11:30-12:15: Det sammenhængende bibliotekIntroduktion
Præsentation af hovedkonklusionerne fra diskussionsoplægget til en vision for Det sammenhængende bibliotek ved sekretariatschef Glenn Leervad-Bjørn. Læs oplægget her.

12:15-13:00: Frokost*

13:00-15:00: Det sammenhængende bibliotek - Workshop og opsamling
Sammen skal vi diskutere anbefalinger og prioritering for Det sammenhængende bibliotek, for at omsætte visionen til en realistisk handleplan for de næste tre år. På workshoppen bliver I præsenteret for en række forskellige brugerrejser, der udspringer af visionen, og som I efterfølgende skal diskutere og prioritere i grupper.

Tilmelding via. Centralbibliotek.dk

Fristen for tilmelding til dialogmøderne er d. 12 marts 2018.

Tilmelding til dialigmøde i Aalborg den 19. marts.
Tilmelding til dialogmøde i Vejle den 21. marts.
Tilmelding til dialogmøde i Gentofte den 22. marts.

*Hvis du har allergener eller særlig diæt skriv venligst til Andrea Fuglsang-Damgaard via DDB’s fælles postkasse ddb@slks.dk.