Opkobling til app’en Biblioteket er i fuld gang

Alle bibliotekskommuner har modtaget information om tilkoblingsprocessen. 35 bibliotekskommuner er nu tilgængelige på app’en, og yderligere 15 er på staging.

""

Opkoblingen af bibliotekerne til den fælles app er i fuld gang. DDB og Redia forventer, at alle biblioteker er kommet på app’en inden sommerferien. Det forudsætter dog, at opkoblingsprocessen kører effektivt, og at I i de enkelte kommuner er hurtige til at gennemføre jeres del af opsætningsarbejdet.

Information om app, opsætning og markedsføring

Er du i tvivl om, hvad det helt præcist er, app’en kan, den tekniske opsætning, eller hvordan I skal formidle app’en til jeres borgere? Find information og materiale på vores guide Zendesk.

DDB CMS modul på vej

For at app’en eksempelvis kan vise lokale nyheder og arrangementer, er den afhængig af, at flere moduler bliver implementeret i DDB CMS. Modulerne er med i Release 28, der er på trapperne til at blive frigivet til drift.  Når I på biblioteker på redaktørhostingplanen går i drift med releasen, kan I blive koblet på app’en. Så snart Release 28 er klar til drift, sender vi information ud via det nye nyhedsbrev ”Biblioteker på DDB CMS”.

Har du spørgsmål vedrørende opkobling og app’en generelt, er du også velkommen til at kontakte Christian S. Boesen via kontaktboksen til højre.