Nyt medlem i DDB’s styregruppe

Lina Thieden, direktør i Fredensborg Kommune, er nyt medlem af DDB’s styregruppe.

""

I styregruppen overtager Lina Thieden den ledige plads som kommunal repræsentant, og hun glæder sig til at bidrage til udviklingen af DDB:

”Bibliotekerne er midt i en spændende forandringsproces, hvor det digitale spiller en større og større rolle. Borgernes adgang til det digitale indhold er mere efterspurgt end nogensinde, så derfor er det vigtigt at samarbejde i bibliotekssektoren om udvikling af mulighederne.

I DDB’s styrende organer kan vi lægge rammerne og understøtte folkebibliotekernes digitale udvikling – det ser jeg frem til at være en del af.”

Om DDB's styregruppe

Styregruppen er det overordnede organ i DDB, der træffer de overordnede politiske og strategiske beslutninger samt har det overordnede ansvar for økonomi og finansiering.

Få mere at vide om DDB’s styregruppe her.

Næste møde i DDB’s styregruppe finder sted den 22. november 2018.