Kom til informationsdag og lær app’en 'Biblioteket' at kende

Arbejder du med webredaktion, formidling eller er du blot interesseret i at lære app’en Biblioteket bedre at kende? Så tilmeld dig én af de to informationsdage om app’en i september.

Informationsdagene vil blive afholdt den 12. september i København og den 18. september i Horsens. På informationsdagene vil vi sammen med Redia præsentere jer for jeres nye produkt.

Vi kommer omkring de udviklingsinitiativer, som ligger forude, og de visioner, der er for app’en - eksempelvis i relation til DDB CMS. Samtidig vil I få en konkret introduktion til app’ens funktioner, tilpasningsmuligheder, systemerne omkring og markedsføringsmaterialer.

Program for dagene

• Velkommen v. Glenn Leervad-Bjørn, DDB
  • Udvikling og drift af app’en v. DDB
  • Demonstration af app’en v. Redia
  • Basis og tilvalgsmuligheder v. DDB og Redia

Frokost

• App’ens ”økosystem” v. Redia
  • Support, fejl og ønsker v. DDB og Redia
  • Markedsføring og statistik v. DDB og Redia
  • Tak for i dag

Tid og sted

Informationsdagene er primært henvendt til webredaktører og formidlere, men alle, der har interesse, er velkomne til at deltage.

København
12. september kl. 10-15
Slots- og Kulturstyrelsen, Mødelokale 5. sal, Hammerichsgade 14, 1611 Kbh. V
Tilmeldingsfrist var onsdag den 5. september.

Horsens
18. september kl. 10-15
Horsens kommunes biblioteker, Tobaksgården 12, 8700 Horsens
Tilmeldingsfrist var onsdag den 12. september.

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Siden er sidst opdateret: 28.08.2018