Kom til dialogmøder med DDB i marts

Hvordan sikrer vi i fællesskab, at vi udvikler en sammenhængende biblioteksoplevelse til gavn for bibliotekerne og deres brugere?

Tre dage i marts tager vi i DDB rundt i landet for at drøfte med jer på bibliotekerne, hvor vi skal hen med udviklingen af det digitale biblioteksrum.

Dialogmøderne afholdes i samarbejde med centralbibliotekerne og bliver i år afholdt d. 19., 21. og 22. marts i henholdsvis Aalborg, Vejle og Gentofte. På møderne vil I få en status på aktuelle aktiviteter i DDB, og I kan være med til at drøfte, hvordan vi med afsæt i diskussionsoplægget til en vision for Det Sammenhængende Bibliotek kan sætte retningen for udvikling af DDB CMS og app’en Biblioteket de næste tre år. Kom og bliv inspireret af dine kolleger og bidrag til de fremtidige udviklingstiltag.

Detaljeret program følger.

Tilmelding via. Centralbibliotek.dk

Fristen for tilmelding til dialogmøderne er d. 12 marts 2018.

Tilmelding til dialogmøde i Aalborg d. 19 marts.

Tilmelding til dialogmøde i Vejle d. 21 marts.

Tilmelding til dialogmøde i Gentofte d. 22 marts.

Siden er sidst opdateret: 12.04.2018

Preben Aagaard Nielsen