Globalt login-problem udsætter kampagnen for RB Digital

Der er lige nu problemer med at oprette nye brugere i RB Digital. Det er et globalt problem, som vores leverandør arbejder på at løse. Den fælles kampagne udsættes til problem er løst.

RB Digital er desværre blevet ramt af tekniske udfordringer med oprettelse af nye brugere. Problemet ramler uheldigvis sammen med den planlagte nationale kampagne for licensen.

For ikke at miste nye brugere til loginudfordringer har vi valgt at udskyde kampagnen til problemet er løst. Vi forventer, at problemet er løst, så vi kan sætte gang i kampagnen nu på fredag d. 15. juni.

Vi sender nyhed ud, når problemet er løst.

Siden er sidst opdateret: 11.06.2018

Ann Sofie Richardy