Et diskussionsoplæg til Det Sammenhængende Bibliotek

Fremtidens brugere skal have en god og stærk digital biblioteksoplevelse. Men hvordan ser den ud? Og hvad skal vi prioritere, når vi skal skabe den gode digitale brugeroplevelse?

På DDB’s strategidag i maj 2017 blev der sat fokus på, hvordan vi styrker den gode brugeroplevelse i det digitale biblioteksrum. De diskussioner og spørgsmål, der blev rejst på dagen, har bidraget til et visionsoplæg for en sammenhængende digital brugeroplevelse, som DDB har bedt Advice udarbejde.

”Vi har i DDB fået udarbejdet et oplæg til en vision for en sammenhængende biblioteksoplevelse på tværs af DDB CMS og app’en Biblioteket. Oplægget skal diskuteres og prioriteres sammen med bibliotekerne, så vi kan finde en fælles retning for en god og stærk digital biblioteksoplevelse,” siger Glenn Leervad-Bjørn, Sekretariatschef i DDB.

Involvering af biblioteker og brugere danner grundlaget for visionsoplægget. Brugeren er sat i centrum for visionen, og der tages udgangspunkt i, hvor vi er i dag.

DDB inviterer i løbet af foråret folkebibliotekerne til en række møder, hvor oplægget skal diskuteres og prioriteres med henblik på, at få skabt en stærk retning og realistisk ramme for arbejdet med DDB CMS og app’en Biblioteket de næste tre år.

Læs oplægget: Et diskussionsoplæg til en vision for Det Sammenhængende Bibliotek

Siden er sidst opdateret: 12.04.2018

Sofie Blinkenberg Federspiel