DDB CMS: Større fleksibilitet med nye sektionssider

Den kommende opgradering (release 30) indeholder sektionssider, der giver webredaktører mulighed for selv at bestemme, hvordan indhold på undersider skal præsenteres. Sektionssider skal på sigt erstatte de nuværende temasider.

I får med sektionssider mulighed for at bygge sider op på en mere visuel, dynamisk og inspirerende måde, end I kan med de eksisterende temasider.

Med sektionssiderne kan I kontrollere og opsætte indhold - på samme måde som I kender fra forsiden.  Sektionssiderne kan indeholde alle indholdstyper (fx nyheder, arrangementer og sider), og I kan samtidig sammensætte det indhold, som skal vises, efter bibliotekets egne kategorier, emneord (tags) og målgrupper.

Sektionssiderne kan kombineres med de moduler, I også bruger på forsiden (fx forsidekarrusellen og ’Populært lige nu’). Det betyder, at I kan placere det indhold, I finder mest relevant for jeres brugere, øverst på den pågældende siden - fx i en forsidekarrusel.

Overgangsperiode fra temasider til sektionssider

De nuværende temasider vil stadig være tilgængelige, når den kommende opgradering går i drift. Overgangen fra temasider til sektionssider kommer til at foregå i en overgangsperiode på minimum tre måneder, hvor I som webredaktører kan opbygge de nye sektionssider og løbende udfase temasiderne.

Vejledning på vej

Når vi i starten af det nye år sender release 30 til test på staging, sender vi mere information ud om, hvordan I anvender de nye sektionssider. I kan følge med i release 30 her.

Baggrund

Sektionssiderne er en del af Tårnby Kommunebibliotekernes projekt ”Frikøb af easytingmoduler til DDB CMS”.

Siden er sidst opdateret: 06.12.2018

Christel Krabbenhøft