DDB CMS: Opgradering med listerettelser er klar til drift

Opgraderingen indeholder rettelser til listefunktionaliteten og vi anbefaler, at I opdaterer hurtigst muligt.

Sideløbende med opgraderingen (Release 29.1) har vi skiftet til en ny version af OpenList-servicen. Dette skift er sammen med opgraderingen med til at løse en del af de problemer, I oplever med listerne. Det betyder at:

• huskelister bliver vist korrekt,
  • brugere, der hedder det samme, og som oprettes efter, at biblioteket er gået i produktion med den godkendte release, får ikke længere sammenblandede lister,
  • brugere med navnebeskyttelse, som oprettes efter, at biblioteket er gået i produktion med den godkendte release, får ikke længere sammenblandede lister,
  • lister ikke længere vises dobbelt,
  • brugerne kan tilgå alle deres lister.

Opgraderingen indeholder desuden to vigtige fejlrettelse:

Se detaljer i releasenotes her.

Sådan går I i produktion med opgraderingen

For redaktørbiblioteker
Biblioteker, som er i drift med DDB CMS og har redaktørhostingplanen, skal henvende sig til DBC’s kundeservice med ønske om dato og tidspunkt for, hvornår opgraderingen skal finde sted. I kan foretage opgraderingen på en hverdag og skal bestille den hos DBC senest den 27. september.

For webmaster- og programmørbiblioteker
Biblioteker med programmørrettigheder, eller som er i drift på webmasterhostingplanen, kan nu opgradere til versionen ”ding2-7.x-4.4.1”.

Kommende fejlrettelse af listeproblemer

Vi arbejder på at fejlrette følgende problemer med listerne i en kommende release:

• Brugere, der er oprettet inden opgraderingen, der hedder det samme eller har navnebeskyttelse, har sammenblandede lister.
  • Brugere, som følger lister, kan ikke tilgå disse.
  • Forsvundne lister kan genskabes via et modul.
  • Paginering af lister, således at brugere, der har mere end 25 materialer på sine lister, kan bladre i den.
  • Gamle listedata ligger i Drupal-databasen, der ikke længere bliver brugt.
  • Ukomplet liste ("Unable to retrieve some of the items on the list; the list may appear incomplete" samt "Missing item"). Analyse og løsning udestår. Kan enten skyldes, at brugerens liste indeholder materialer, som biblioteket ikke længere har beholdning på, eller bug #3332.
Siden er sidst opdateret: 10.09.2018

Christel Krabbenhøft