DDB CMS: Nyeste opgradering klar til drift

Opgraderingen består af få, men vigtige fejlrettelser til Release 28. Vi anbefaler derfor, at I opgraderer hurtigst muligt.

Vigtigt

I kan ikke springe release 28 over og gå direkte på release 28a.
I kan imidlertid godt springe den fejlbehæftede 28a (”ding2-7.x-4.3.2” og ”ding2-7.x-4.3.3”) over og gå direkte på den nye version (”ding2-7.x-4.3.4”.)

Hvad indeholder opgraderingen?

Opgraderingen består af få, men vigtige fejlrettelser til Release 28:

• Bug #3601: Rettelse af, at modul til biblioteksvagten (ask_vopros) mangler.
  • Bug #3607: Rettelse af, at login som bruger ikke virker.
  • Bug #3609: Rettelse af, at søgning ikke virker for indloggede brugere.
  • Bug #3466: Patching af modulerne field_groups og ctools, som indeholder fejl.
  • Bug #3533: Rettelse af fejl i arrangementsvisningen, som ikke fremgår på det enkelte arrangement (testes når #3466 er løst).
  • Bug #3534: Opgradering til Opensearch 5.0.
  • Bug #3536: Rettelse til at "show in mobile app" flag er default for nyheder og arrangementer.
  • Bug #3537: Fejlrettelse af problem med oprettelse af bruger vha. NemID.
  • Bug #3538: Rettelse af manglende billetkøbeknapper til Place2Book og titelbilleder på alle arrangementer.
  • Bug #3565: Fjernelse af ding_mobilesearch-modulet, som der ikke er behov for efter overgangen til den nye app.
  • Bug #3572: Aktivering af ding_app_variables og ding_app_content_rss som default.

Sådan går I i produktion med opgraderingen

For redaktørbiblioteker
Biblioteker, som er i drift med DDB CMS og har redaktørhostingplanen, skal henvende sig til DBCs kundeservice med ønske om dato og tidspunkt for, hvornår opgraderingen skal finde sted. I kan foretage opgraderingen på en hverdag og skal bestille den hos DBC senest den 29. juni 2018.

I skal bede DBC slå Biblioteksvagten-modulet til, da det default ikke er aktiveret.

For webmaster- og programmørbiblioteker
Biblioteker med programmørrettigheder, eller som er i drift på webmasterhostingplanen, kan også opgradere til versionen ”ding2-7.x-4.3.4”, dog ikke uden forudgående at være opgraderet til ”ding2-7.x-4.3.1”, jf ovenstående.

I skal huske selv at slå Biblioteksvagten-modulet til, da det default ikke er aktiveret.

Siden er sidst opdateret: 21.06.2018

Christel Krabbenhøft