DDB CMS: Ny version af seneste opgradering er klar på staging

Den kritiske fejl i Release 28a er rettet, og I kan nu teste den nyeste version af opgraderingen. Testen løber til og med 20. juni, hvorefter vi frigiver opgraderingen til drift.

""

Vigtigt

I kan ikke springe release 28 over og gå direkte på release 28a.
Den nye version af Release 28a må ikke rulles ud på driftsites.

Hvad indeholder opgraderingen?

Opgraderingen består af få, men vigtige fejlrettelser til Release 28. Vi anbefaler derfor, at I tester hurtigst muligt.

Vi holder testperioden kort, da I primært skal fokusere på at teste de tre nye fejlrettelser i opgraderingen. Fejlrettelserne retter de problem, der har været omkring login samt den manglende Biblioteksvagten-widget.

• Bug #3601: Rettelse af at modul til biblioteksvagten (ask_vopros) mangler. Bemærk venligst at modulet ikke er default aktiveret.
  • Bug #3607: Rettelse af at login som bruger ikke virker
  • Bug # 3609: Rettelse af at søgning ikke virker for indloggede brugere

Derudover indeholder opgraderingen følgende fejlrettelser fra den tidligere version:

• Bug #3388: Rettelse i Opensearch 5.0 af at link til lektørudtalelse, som er en beskrivelse og vurdering af materialet, blot har vist tomt indhold.
  • Bug #3466: Paching af modulerne Field_groups og Ctools, som indeholder fejl.
  • Bug #3533: Rettelse af fejl i arrangementsvisningen, som ikke fremgår på det enkelte arrangement (testes når #3466 er løst).
  • Bug #3534: Opgradering til Opensearch 5.0.
  • Bug #3536: Rettelse til at "show in mobile app" flag er default for nyheder og arrangementer.
  • Bug #3537: Fejlrettelse af problem med oprettelse af bruger via NemID.
  • Bug #3538: Rettelse af manglende billetkøbeknapper til Place2Book og titelbilleder på alle arrangementer.
  • Bug #3565: Fjernelse af Ding_mobilesearch-modulet, som der ikke er behov for efter overgangen til den nye app.
  • Bug #3572: Aktivering af Ding app variables og Ding app content rss som default.

Sådan tester i opgraderingen

For at teste de nyeste fejlrettelser skal I:

• oprette en ny bruger via NemID
  • logge ind med NemID
  • logge ind og ud med en biblioteksbruger (CPR/lånernummer)
  • foretage en søgning efter indlogning
  • For de biblioteker, der har slået biblioteksvagten-modulet til (Ask Vopros (ask_vopros)): tjekke at biblioteksvagten-widgetten er tilbage på sitet

For at teste fejlrettelserne i de øvrige issues skal I:

• oprette et arrangement og kontrollere, at det som default har et "show in mobile app" flag,
  • kontrollere, at der er billetkøbeknapper på de arrangementer, der ligger i Place2Book,
  • kontrollere, at sitet snakker med Brønd 5.0, samt at man kan komme ind på lektørudtalelser

Kontroller, at der er data i de tre app-feeds

For at teste om nyheder og events virker til appen, skal I gøre følgende:

Gå på jeres biblioteks DDB CMS staging-site. Indtast tre stier i browservinduet - én ad gangen:

• Arrangementer: [jeres staging-site URL] /ding-redia-rss/event
  • Nyheder: [jeres staging-site URL] /ding-redia-rss/news
  • Materialekarruseller: [jeres staging-site URL] /ding/variables

Hvis der kommer over 10 linjer tekst tilbage i browservinduet, betyder det, at det virker.

Se stagingversionen for dit biblioteks hjemmeside

For redaktørbiblioteker
Indsæt biblioteksnavn foran ”-stg.ddbcms.dk/” (f.eks. alleroed-stg.ddbcms.dk/).

For webmaster- og programmørbiblioteker
Hent følgende template “ding2-7.x-4.3.4-kun-test” (denne version må IKKE sættes i produktion).

Christel Krabbenhøft