DDB CMS: Ny opgradering klar til test på staging

Opgraderingen består af få, men vigtige fejlrettelser til Release 28, som blev frigivet i maj.

Testperioden for opgraderingen (Release 28a - Søge abstraktionslag (SAL) - PATCH) løber til og med den 11. juni og vil blive frigivet til drift hurtigst muligt efter, at stagingperioden er udløbet.

Hvad indeholder opgraderingen?

Opgraderingen består af få, men vigtige fejlrettelser til Release 28. Vi anbefaler derfor, at I opgraderer hurtigst muligt. Opgraderingen indeholder bl.a. en rettelse af de problemer, der har været med, at billetkøbknap og titelbilleder har manglet til arrangementer.

Opgraderingen består af følgende fejlrettelser:

• Bug #3388: Rettelse i Opensearch 5.0 af at link til lektørudtalelse, som er en beskrivelse og vurdering af materialet, blot har vist tomt indhold.
  • Bug #3466: Paching af modulerne Field_groups og Ctools, som indeholder fejl.
  • Bug #3533: Rettelse af fejl i arrangementsvisningen, som ikke fremgår på det enkelte arrangement (testes når #3466 er løst).
  • Bug #3534: Opgradering til Opensearch 5.0.
  • Bug #3536: Rettelse til at "show in mobile app" flag er default for nyheder og arrangementer.
  • Bug #3537: Fejlrettelse af problem med oprettelse af bruger via NemID.
  • Bug #3538: Rettelse af manglende billetkøbeknapper til Place2Book og titelbilleder på alle arrangementer.
  • Bug #3565: Fjernelse af Ding_mobilesearch-modulet, som der ikke er behov for efter overgangen til den nye app.
  • Bug #3572: Aktivering af Ding app variables og Ding app content rss som default.

Sådan tester I opgraderingen

For at teste releasen skal I

• oprette en ny bruger via NemID,
  • logge ind med NemID,
  • logge ind og ud med en biblioteksbruger (CPR/lånernummer),
  • oprette et arrangement og kontrollere, at det som default har et "show in mobile app" flag,
  • kontrollere, at der er billetkøbeknapper på de arrangementer, der ligger i Place2Book,
  • kontrollere, at sitet snakker med Brønd 5.0, samt at man kan komme ind på lektørudtalelser

Læs manualen her

Kontrollere, at der er data i de tre app-feeds
For at teste om nyheder og events virker til appen, skal I gøre følgende:

Gå på jeres biblioteks DDB CMS staging-site. Indtast tre stier i browservinduet - én ad gangen:

• Arrangementer: [jeres staging-site URL] /ding-redia-rss/event
  • Nyheder: [jeres staging-site URL] /ding-redia-rss/news
  • Materialekarruseller: [jeres staging-site URL] /ding/variables

Hvis der kommer over 10 linjer tekst tilbage i browservinduet, betyder det, at det virker.

Se stagingversionen for dit biblioteks hjemmeside

For redaktørbiblioteker
Indsæt biblioteksnavn foran ”-stg.ddbcms.dk/” (f.eks. alleroed-stg.ddbcms.dk/).

For webmaster- og programmørbiblioteker
Hent følgende template “ding2-7.x-4.3.2” (denne version må ikke sættes i produktion).

Det er vigtigt, I først opgraderer til release 28, som blev frigivet i maj, inden I ruller patch-releasen ud.

Siden er sidst opdateret: 08.06.2018

Christel Krabbenhøft