DDB CMS: Husk tilmelding til webinar om tilgængeligt webindhold

Lær hvordan du som webredaktør arbejder med tilgængeligt webindhold i DDB CMS. Tilmeld dig webinaret enten d. 27. november eller 6. december. Tilmeldingsfristen er d. 22. november.

""

I forbindelse med den nye lov om tilgængelighed tester DDB i samarbejde med Københavns Biblioteker og konsulentfirmaet Sensus tilgængeligheden i DDB CMS.

Webinaret tager udgangspunkt i testens resultater i forhold til redaktionelt indhold. Du kan på webinaret blive klogere på, hvad du som webredaktør skal være opmærksom på, når du lægger indhold op i DDB CMS.

Tilmeld dig webinaret

Vi afholder webinaret af to omgange, så du kan tilmelde dig den dag, der passer bedst. Tilmeldingsfristen er d. 22. november.

Tirsdag d. 27. november kl. 10.00-11.30
Torsdag d. 6. december kl. 14.00-15.30

Tilmeld dig via linket her.

Christel Krabbenhøft