Artikel i Politiken om politiets brug af oplysninger fra bibliotekerne

Politiken bragte søndag den 5. august en artikel om politiets nye it-efterforskningssystem Pol-Intel under titlen ”Var det for meget, da politiet fangede en lommetyv med nyt cybervåben?”.

Af artiklen fremgik det, at Pol-Intel skulle trække data fra en række eksterne systemer, bl.a. bibliotekerne. Dette er ikke korrekt. DDB har kontaktet Rigspolitiet, der bekræfter, at ingen af de i artiklen nævnte eksterne systemer, herunder bibliotekerne, er koblet op til Pol-Intel.

Siden er sidst opdateret: 07.08.2018

Erik Bachmann Pedersen