Strategiske indsatsområder for DDB i 2017-2019

Med tre indsatsområder stiller DDB i 2017-2019 skarpt på gode brugeroplevelser, grundskolebørn og effektivisering og forenkling af administrative forhold.

Koordinations- og styregruppen har besluttet følgende strategiske indsatsområder for DDB i 2017-2019:

• Den gode brugeroplevelse på bibliotekernes digitale platform: Bibliotekets digitale platforme skal tilbyde en stærk brugeroplevelse af et overskueligt og let tilgængeligt samlet bibliotekstilbud, der opleves som relevant og inspirerende. Derfor sætter DDB, med udgangspunkt i brugeren, særligt fokus på: Søgning, let tilgængelighed, sammenhæng, relevans og inspiration.

• Grundskolebørn: I forlængelse af indsatsområdet for 2016-2017 ”Læring, med fokus på børn og skoleområdet” skal indsatsområdet Grundskolebørn bidrage til at styrke de digitale snitflader mellem biblioteker og skolebiblioteker og understøtte, at bibliotekernes børnetilbud er synlige på de digitale platforme.

• Administrativ effektivisering og forenkling: Indsatsområdet skal bidrage til effektivisering og forenkling af de administrative og driftsmæssige forhold ved DDB og bibliotekernes digitale tilbud, herunder også gevinstrealisering med disse tilbud.

Indsatsområderne er blandt andet udvalgt på baggrund af DDB's tilfredshedsundersøgelse for 2016.

15 initiativer skal realisere indsatsområderne

På baggrund af beslutningen om de strategiske indsatsområder for 2017-2019 er 15 initiativer fastlagt, som hver især og sammen skal være med til at realisere indsatsområderne.

Klik og forstør.

Igangværende og planlagte projekter og aktiviteter

Er du interesseret i at læse mere om nogle af de projekter og aktiviteter, der skal understøtte de strategiske indsatsområder, så har vi samlet et lille uddrag her:

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til noget af ovenstående, er du velkommen til at kontakte DDB via kontaktboksen til højre.

Sofie Blinkenberg Federspiel