Stor tilslutning til ny licensaftale med Qello Concerts

42 biblioteker har sagt ja til en ny licensaftale med Qello Concerts. Den store tilslutning til aftalen har medført et fald i den oprindelige pris på hele 47 %.

DDB har forhandlet en licensaftale om adgang til Qello Concerts på plads, så bibliotekerne kan tilbyde deres brugere streaming af koncerter og musikdokumentarer med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og frem. Eksempelvis kan brugerne opleve koncerter med The Who, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Beyoncé, Stevie Wonder og Pavarotti.

Prisfald og 3 måneders ekstra adgang

Den store tilslutning til aftalen betyder, at den oprindelige pris er faldet med hele 47 %. Hertil har DDB forhandlet 3 måneders ekstra adgang uden ekstra betaling med start 1. oktober i år.
Licensaftalen indebærer offentlige fremførelsesrettigheder, hvilket betyder, at det er tilladt at afspille videoerne med lyd i det offentlige rum på biblioteket eksempelvis i forbindelse med events.

Adgang til fuldlængdekoncerter og musikdokumentarer

Qello Concerts har verdens største samling af fuldlængdekoncerter og musikdokumentarer. Samlingen byder på mere end 1500 film og optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne til nu og dækker mere end 30 forskellige musikgenrer. Flere biblioteker har afprøvet licensen, og tilbagemeldingerne har været meget positive. Både kvaliteten og udvalget af indhold, opbygningen af siden samt de mange funktionaliteter blev rost.

Leverandør og log-in

Leverandøren bag Qello Concerts er den samme, der står bag RB Digital (tidligere Zinio) og Comics Plus, og de samme loginoplysninger kan derfor bruges. Qello Concerts er på vej i databrønden, så det vil blive let at finde tjenesten og få adgang til koncerter og dokumentarer.

InstantFlix: Powered by IndieFlix blev tilbudt i samme omgang som Qello Concerts. Der har dog ikke været tilstrækkelig tilslutning til InstantFlix, og det blev derfor for dyrt at lave en aftale.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, så kontakt Dorte Birkegaard Thuesen via kontaktinformation i boksen til højre.

Dorte Birkegaard Thuesen