Statistik for december 2016: Se de mest populære søgninger

Karin Slaughter, Harry Potter og Pigen og Vogteren ligger på top tre over de mest populære søgninger på folkebibliotekernes hjemmesider i december 2016. I alt er der 14 søgninger på forfattere, 12 på titler, 3 på materialetyper og 1 på emne (krimi).

Highlights fra december 2016

• Ærø oplever en stigning på 28 % målt i besøg pr. 1.000 indbyggere fra 3. til 4. kvartal i 2016
  • Filmstriben ligger nummer 1 på listen over netbiblioteker med størst fremgang målt i besøg pr. 1000 indbyggere
  • Gladsaxe topper listen over biblioteker, der har haft flest besøg i forhold til antal indbyggere