Skift til OpenSearch 4.5 og MoreInfo 2.9, og få hurtigere søgninger

DBC har målt store performanceforbedringer på de nyeste versioner af OpenSearch- og MoreInfo-servicen. DDB opfordrer derfor alle til at skifte til OpenSearch 4.5 og Moreinfo 2.9. Biblioteker med DDB redaktør- og webmasterhostingplan skifter automatisk.

Sådan opgraderes OpenSearch og MoreInfo

• Biblioteker med redaktør- og webmasterhostingplanen får automatisk opgraderet deres hjemmesider i løbet af den kommende uge
  • Biblioteker på programmørhostingplanen samt biblioteker, der ikke har DDB-hjemmesidepakken, skal selv opgradere deres hjemmesider.

Biblioteker der er migeret til FBS

Biblioteker der stadig har DDELibra

Har du spørgsmål?

Find kontaktoplysninger i boksen til højre på siden.

Siden er sidst opdateret: 22.08.2017

Rolf Madsen