Se bibliotekernes webstatistik for februar 2017

Hvem blev månedens højdespringer blandt folkebibliotekerne? Og hvem toppede listen blandt netbibliotekerne? Se den samlede rapport, og bliv klogere på, hvordan bibliotekerne klarede sig i februar 2017.

Highlights fra februar 2017

• Antallet af besøg pr. 1.000 indbyggere på folkebibliotekernes hjemmesider går gennemsnitligt tilbage med 9 % sammenlignet med januar 2017.
  • For anden gang i træk er Bornholm månedens højdespringer med en fremgang på 45 % på besøg pr. 1.000 indbyggere sammenlignet med december 2016.
  • Filmstriben topper listen over netbiblioteker med den største procentvise fremgang på besøg pr. 1.000 indbyggere sammenlignet med januar 2017.
  • På listen over besøg pr. 1.000 indbyggere for februar 2017 kontra februar 2016 ligger Ærø på en førsteplads med en stigning på 81 %.
  • Top tre over de mest søgte forfattere er Lars Kepler, Jojo Moyes, Ida Jessen, Carin Gerhardsen og Lucinda Riley.

Se hele rapporten for bibliotekernes webstatistik for februar 2017 her.

Malene Campbell Olsen