Q&A fra netværksmøder om DDB CMS

Var du var ikke til stede, da DDB var ude i landet for at tale om opgraderingen af DDB CMS? Vi har samlet alle spørgsmål og svar fra møderne i en Q&A.

Det blev til fire netværksmøder i CB-regi, da arbejdsgruppen for DDB CMS tog rundt i landet tilbage i december sidste år og i starten af det nye år. Udgangspunktet var integreringen af personaliseringsprojektet i DDB CMS og den kommende opgradering med et nyt design.

Fremmødet var flot og stemningen god, da over 100 redaktører mødte op i løbet af de fire netværksmøder, som blev afholdt i henholdsvis Vejle, Herning, Aalborg og Roskilde.

På baggrund af værdifulde inputs og gode spørgsmål er grundlaget lagt for det videre arbejde med DDB CMS.

Se en samlet oversigt over spørgsmål og svar fra møderne her.