Pressemeddelelse: Ny Litteraturside

Litteratursiden har fået nyt design og åbner officielt den 10. november på Bogforum. Der er skruet op for inspirationen, og det er blevet lettere at bruge bibliotekernes site om litteratur.

Den nye version af Litteratursiden er mere intuitivt opbygget og navigationen forenklet ved at alt indhold og debat om den enkelte bog samles ét sted. Det er blevet nemmere at finde det, man søger, samtidig med at man får inspiration til flere læseoplevelser.

På det nye site kan brugerne fortsat diskutere bøger i læseklubben og kommentere på det redaktionelle indhold. Den redaktionelle profil skærpes, og der vil være mere fokus på den troværdige formidling af godt indhold, hvor der ikke er tvivl om, at kilden er en fagperson. ”Omdrejningspunktet på det nye site er den personlige og faglige formidling af bøger med viden, entusiasme og kant og i fortsat dialog med vores brugere”, fortæller chefredaktør Lise Vandborg. ”Kombineret med det nye design håber vi at kunne give vores brugere endnu mere inspiration og fordybelse”.

Danskernes Digitale Bibliotek (DDB) har finansieret relanceringen og sikrer samspillet mellem Litteratursiden og bibliotekernes øvrige digitale tilbud. Samtidig overgår IT-driften til DDB. Litteratursidens redaktion har forsat det fulde ansvar for den redaktionelle profil og indholdet på sitet. Litteratursiden har over 200.000 besøg hver måned.

Litteratursiden fejrer relanceringen af sitet med bobler og en musikalsk optræden af Nikolaj Nørlund solo på Bogforum fredag den 10. november kl. 16.00 på stand C3-011.

Chefdirektør Lise Vandborg
lva@remove-this.aarhus.dk