Opfordring til alle folkebiblioteker

DDB opfordrer alle folkebiblioteker til at tilmelde sig nyhedsbrevet ”DBC info for DDB biblioteker”.

Nyhedsbrevet indeholder vigtig information om driftsstatus samt tips til alle DDB-biblioteker. DDB anbefaler derfor alle folkebiblioteker, der endnu ikke er tilmeldt nyhedsbrevet, at tilmelde sig - gerne med flere medarbejdere, da nyhederne kan indeholde information af stor betydning for brugernes møde med bibliotekernes lokale hjemmesider.

Tilmeld jer nyhedsbrevet her.

Se også seneste nyheder fra DBC, omkring problemer med databrønden, her