Opfølgning på fællesmødet om udviklingsplanen 2018

Fællesmødet om udviklingsplanen 2018 for bibliotekernes fælles IT-infrastruktur blev afholdt den 23. august på Vejle Bibliotek. Læs her om bibliotekernes inputs og den videre proces for udviklingsplanen.

Med 68 deltagere var der stort fremmøde til fællesmødet. DDB præsenterede sammen med DBC de fire fokusområder for udviklingsplanen 2018 suppleret med inspirationsoplæg fra biblioteker. Der blev diskuteret i plenum, og deltagerne fik på mødet mulighed for at byde direkte ind med deres inputs til fokusområderne ’Søgning’ og ’Adgang’.

Læs bibliotekernes kommentarer til fokusområderne søgning og adgang her (pdf).

Hvad sker der nu?

1. I samarbejde med DBC laver DDB et første udkast til udviklingsplan 2018 for bibliotekernes fælles IT-infrastruktur. Dette udkast diskuteres med DDB’s Faggruppe for infrastruktur den 11. september.
  2. På baggrund heraf udarbejdes et udkast til DDB’s koordinationsgruppe med henblik på godkendelse på møde den 19. september.
  3. Efter godkendelse sendes udkastet i en åben høring hos bibliotekerne. Høringen vil løbe fra den 25. september til den 13. oktober 2017.
  4. På grundlag af de indkomne kommentarer i høringsperioden færdiggør DDB i samarbejde med Faggruppen for infrastruktur og DBC et endeligt udkast til udviklingsplan 2018 med henblik på godkendelse i DDB’s koordinationsgruppe på møde den 5. december 2017.

Siden er sidst opdateret: 01.09.2017

Preben Aagaard Nielsen