Opfølgning på dialogmøderne

Tre dage i marts tog DDB ud i landet for at tale med bibliotekerne. Formålet var at få bibliotekernes tilbagemeldinger på nuværende aktiviteter og bidrag til fremtidige udviklingstiltag i DDB. Læs videre og se, hvad der kom ud af dagene.

Dialogmøderne blev afholdt i henholdsvis Odense, Herning og Roskilde i samarbejde med centralbibliotekerne, og i alt deltog lidt over 100 fra hele landet på møderne. Deltog du ikke i dialogmøderne, kan du se programmet her.

De mange tilbagemeldinger fra bibliotekerne har udgjort et vigtigt indspil til DDB’s videre arbejde med digitale løsninger til bibliotekerne.

For at forstå bibliotekernes udgangspunkt og samtidigt sikre, at de fremtidige digitale løsninger udvikles i fællesskab med bibliotekerne, blev der afholdt 2 workshops på hvert af møderne - henholdsvis et om statistik ”Sådan bliver vi bedre til at forstå brugernes behov” og et om samarbejde ”Sådan skaber vi noget sammen”.

Se bibliotekernes indspil og en opsamling fra dagen her.

DDB takker for de mange inputs fra bibliotekerne, og forventer at gentage møderne til næste år.