Opfølgning på DDB’s strategidag

På DDB’s strategidag den 5. maj blev der sat fokus på, hvordan vi styrker den gode brugeroplevelse på bibliotekernes digitale platforme. Se præsentationer fra dagen, og læs om, hvad der skal ske nu.

Med over 110 deltagere var fremmødet stort, da landets bibliotekschefer og deres stedfortrædere var samlet til DDB’s årlige strategidag.

Dagens drøftelser tog bl.a. udgangspunkt i resultaterne fra rapporten ”Digitale biblioteksstrategier” (2017) fra Tænketanken Fremtidens Biblioteker og i oplæg fra eksperter og praktikere om digital brugeradfærd, filterbobler og personalisering.

Se programmet her, og find præsentationerne fra dagen til højre på siden.

Næste skridt

De næste par uger vil flere nyheder følge med nærmere orientering fra de væsentligste diskussioner på strategidagen.

Derudover vil DDB’s styrende organer evaluere indtryk og tilbagemeldinger fra strategidagen på et møde d. 15. juni, hvor også yderligere initiativer til opfølgning på dagen vil være på dagsordenen.